Πληροφορίες αποστολής

Αποστολή Παράδοση


Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σαββάτο δεν γίνονται αποστολές.

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται στην Ελλάδα από μεταφορική εταιρεία, ενώ στις χώρες εκτός Ελλάδας από το Ταχυδρομείο.

Η διανομή των αποστολών στην Ελλάδα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείσθε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ), όπου αυτό χρειάζεται.

Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερωθείτε για την πορεία της παραγγελίας σας, χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής και τό σύνδεσμο παρακολούθησης της εταιρείας μεταφοράς που θα σας στείλουμε μετά την αποστολή της παραγγελιάς θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Σας ενημερώνουμε ότι το handmades.eu δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβητές οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μεταφοράς δίνοντας τον κωδικό αποστολής σας για να σας ενημερώνουν.

Η αποδοχή των παραπάνω όρων, αποτελεί βασική προϋπόθεση για αγορές από το διαδικτυακό κατάστημα handmades.eu

Έξοδα αποστολής στην Ελλάδα: 5.00€ 

Επίσης υπάρχουν περίοδοι που τα μεταφορικά είναι δωρεάν, όταν υπάρχει αυτή η περίοδος αναφέρεται στην αρχική σελίδα.