Πληροφορίες αποστολής

Αποστολή Παράδοση

Τρόποι Αποστολής

Tο κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σαββάτο δεν γίνονται αποστολές.

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την ACS, ενώ στις χώρες εκτός Ελλάδας από το Ταχυδρομείο. Η διανομή των αποστολών στην Ελλάδα γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείσθε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ), όπου αυτό χρειάζεται.

Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερωθείτε για την πορεία της παραγγελίας σας, χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής που θα σας στείλουμε μετά την αποστολή της παραγγελιάς, στο site της ACS (www.acscourier.net) μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Σας ενημερώνουμε ότι το handmades.eu δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβητές οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ACS δίνοντας τον κωδικό αποστολής σας για να σας ενημερώνουν. Η αποδοχή των παραπάνω όρων, αποτελεί βασική προϋπόθεση για αγορές από το διαδικτυακό κατάστημα handmades.eu

Έξοδα αποστολής στην Ελλάδα:

Η παραγγελίες γίνεται ΜΟΝΟ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (ΟΧΙ τηλεφωνικές, email, φαξ).


Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

(Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση)

Βάρος - Έξοδα Αποστολής
Έως 1Kg - 5.00€