Όροι χρήσης

Eισαγωγή

 • Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος handmades.eu διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις (εφεξής Όροι) τους οποίους οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς.
 • Η handmades.eu θεωρεί ότι οι χρήστες πριν από την επίσκεψη στο handmades.eu έχουν λάβει γνώση των Όρων, όπως αυτοί κάθε φορά ισχύουν και τους έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα.
 • Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος handmades.eu συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων και προϋποθέσεων.
 • Αν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση του handmades.eu.
 • Η handmades.eu δικαιούται να τροποποιεί οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, αναλαμβάνει όμως την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για κάθε τροποποίηση ή προσθήκη.
 • Τυχόν ακυρότητα κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει την ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από τη handmades.eu των εκ των παρόντων Όρων δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά. Η handmades.eu δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων Όρων οφειλόμενη σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, καταστάσεις ανάγκης κλπ 

OΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, συλλέγονται από τους πελάτες μας τα απαιτούμενα στοιχεία για την ασφαλή και αποτελεσματική διενέργεια των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων η handmades.eu ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα. Η handmades.eu κινούμενη πάντοτε εντός του νομικού πλαισίου, διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων μετά από ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς
Όταν δίνετε μια παραγγελία, προκειμένου να συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό κατάστημα και να λάβετε ταυτότητα χρήστη (password), ζητάμε από σας να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), την διεύθυνση κατοικίας σας και το σταθερό σας τηλέφωνο. Η handmades.eu συλλέγει και χρησιμοποιεί τα ανωτέρω στοιχεία :

 • για τις ανάγκες υποστήριξης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμούν οι πελάτες να κάνουν με την Εταιρεία (π.χ. επιβεβαίωση της παραγγελίας κ.λ.π.).
 • για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας/προώθησης πωλήσεων (ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της handmades.eu, προσφορές, newsletter, κ.λ.π.)
 • για την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων όσον αφορά τους πελάτες του ή / και τις αγορές τους στο handmades.eu.

Επίσης ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie της Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου εκ μέρους σας βρίσκονται σε κοινή χρήση με την Google. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.


Αποκάλυψη πληροφοριών σε τρίτους
H handmades.eu με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί, μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Μόνη εξαίρεση από την δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που έχει μεσολαβήσει προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη ή/και ο πελάτης έχει δώσει την συγκατάθεση του κατά την συλλογή των στοιχείων του, ή/και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων απαιτείται από διάταξη νόμου ή/και είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης έχει την δυνατότητα της ακώλυτης πρόσβασης στα δεδομένα του αυτά, καθώς και να ζητήσει τη διαγραφή των στοιχείων του. Επίσης δικαιούται να ασκήσει οποτεδήποτε όλα τα δικαιώματά του από τα άρθρα 11-13 του ν.2472/1997, όπως ισχύει. Σε κάθε περίπτωση όμως τα στοιχεία του πελάτη διατηρούνται από την handmades.eu μόνο για όσο χρόνο είναι εγγεγραμμένος χρήστης του handmades.eu ή/και για όσο χρόνο εκτελούνται οι συναλλαγές του μαζί μας και διαγράφονται αμέσως μόλις διαγραφεί ο πελάτης από χρήστης.

Έλεγχος προϋποθέσεων χρήσης των προσωπικών δεδομένων
Η Εταιρεία μας τηρεί αρχείο με τα ανωτέρω στοιχεία, για όσο χρονικό διάστημα είσαστε εγγεγραμμένο μέλος του handmades.eu. Οι χρήστες του handmades.eu έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης στα προσωπικά τους στοιχεία (άρθρο 12 Ν. 2472/1997), καθώς και το δικαίωμα να ζητήσουν την αλλαγή ή και την διαγραφή ακόμα των προσωπικών τους στοιχείων και δύνανται εν γένει να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν (άρθρο 13 Ν.2472/1997).

handmades.eu
To handmades.eu δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους, στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Πολιτική επιστροφών
Όλα τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά δεν είναι δυνατό να αλλαχθούν ή να επιστραφούν, παρά μόνο σε περίπτωση που είναι ελαττωματικά.

Ακύρωση παραγγελίας

 • Μετά την ολοκλήρωση και την καταχώρηση της παραγγελίας σας. 
 • Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την καταχώρησή της στο κατάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσο email.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα handmades.eu δέχεται πληρωμές με Πιστωτικές Κάρτες Visa/Mastercard/AmericanExpress/Discover μέσω του συστήματος PAYPAL.
Oι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται μέσω paypal και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Η συναλλαγή γίνετε με απόλυτη ασφάλεια, πατήστε εδώ και διαβάστε για την προστασία των αγοραστών που χρησιμοποιούν Paypal.

Πολιτική τιμών

Στις αναγραφόμενες τιμές των εμπορευμάτων  συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ σε €). Το handmades.eu διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 Όροι της σύμβασης

Η handmades.eu διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών χωρείς να είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε αλλαγή.

Τελευταία ενημέρωση 26/06/2019